Ξυλότυμπου φιλόξενον χωρκόν απού μυρίζει,

δράμιν να παραπονηχώ, το στόμαν μου βρωμίζει.

Στήν καλωσύνην έν έσιει πούποτε νά σέ φτάσουν

εξισιειλήσαν τα καλά, πόξω πού τά στενά σου.

Κόκου Μηνά

ΟΙΚΟΣΕΛΙΔΑ     ΟΔΟΣ ΗΡΩΩΝ     ΕΞΩΚΛΗΣΙΑ     ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ     ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ    ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ     ΑΡΘΡΑ     ΦΩΤΟ-ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ     ΦΩΤΟ-ΚΑΤΟΧΗ   

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   -    ΚοινοτικΟ ΣυμβοΥλιο ΞυλοτΥμβου    -      ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ    -   ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ     -    ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

 

Εκδηλώσεις 2013

Εκδηλώσεις 2012
Εκδηλώσεις 2011
Εκδηλώσεις 2010
Εκδηλώσεις 2009

Εκδηλώσεις 2008

Διαμαρτυρία για τη πρόσληψη Γραμματέα
Χριστούγεννα 2011
Λαϊκοί ποιητές 2011
Αφιέρωμα στη Λένια
Εγκαίνια μνημείου στον Άγιο Ραφαήλ
Μαργαρίτα Κυριάκου
Λένια Καρόνια
Θέματα καρδιάς

Φονική Έκρηξη

Νοσοκομείο Μαδαγασκάρης

Πανήγυρης Cambridge

Τόλμη

Πορεία Χριστοδούλας 2011

Β΄ Δημοτικό

Κάνε μια ευχή 2011

Συνεστίαση 2011

 

 

 

Μαργαρίτα Α. Κυριάκου

 

 

Μαργαρίτα Α. Κυριάκου

Διαφημιστικό φυλλάδιο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρχ. Κυπριανού 38

 

Ξυλοτύμπου, 7510

 

Τηλ.: 24723347, 99347435

 

28 Σεπτεμβρίου 2011

 
Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλοι και φίλες
 
Θέμα:  Εξαγγελία υποψηφιότητας για τη θέση του Κοινοτάρχη στην Ξυλοτύμβου
 
Με βαθύ αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να διεκδικήσω το αξίωμα του Κοινοτάρχη στις Κοινοτικές Εκλογές του Δεκεμβρίου του 2011.
 
Έχω σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο NORTH EAST LONDON POLYTECHNIC (Τώρα University of East London) και κατέχω το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού (Bachelor of Engineering) with SECOND CLASS HONOURS (1st Division)
 
Από το 1988 διατηρώ Αρχιτεκτονικό Γραφείο στο χωριό μας. Πιστεύω ότι ο κλάδος των σπουδών μου καθώς και 23χρονη πείρα στην εργασία μου μπορούν να βοηθήσουν στην πιο επιστημονική μελέτη και πιο σωστή κατασκευή έργων υποδομής που χρειάζονται στο χωριό. Η ενασχόληση και η συνεχής επιμόρφωσή μου με πολιτιστικά, περιβαλλοντικά και φιλανθρωπικά θέματα είναι ένας άλλος θετικός παράγοντας που θα εμπλουτίσει το κοινωνικό μου έργο.
 
Το όραμά μου για το χωριό μας είναι κυρίως η ενδυνάμωση του κοινωνικού διαλόγου για μια πιο άμεση δημοκρατική κοινωνία. Θα προωθήσω την ομαδική εργασία και την εμπλοκή όσων ενδιαφέρονται για τα κοινά με εθελοντικές ομάδες οι οποίες θα συνεργάζονται με το Κοινοτικό Συμβούλιο, γι αυτό και το σύνθημα μου είναι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ.
 
Η ηλεκτρονική τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί ως μέσο πληροφόρησης των αποφάσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου ώστε να διασφαλίζετε και η διαφάνειά τους καθώς επίσης και ως μέσο έκφρασης του πολίτη παρέχοντας στον καθένα την δυνατότητα να παρουσιάζει οποιονδήποτε πρόβλημα του αλλά και τις προτεινόμενες ιδέες του. Δηλαδή θα οργανωθούν δια-δικτυακές πύλες (web-portals). Οι αποφάσεις θα κοινοποιούνται και με πιο συμβατικούς τρόπους όπως σε συνήθεις πινακίδες.
 
Η νέα γενιά που είναι και η ψυχή της κοινωνίας ζει σε μια εποχή μεγάλων αντιφάσεων αλλά και μεγάλων προκλήσεων. Δικός μου στόχος είναι να διαμορφώσουμε το πλαίσιο εκείνο που θα παρασύρει, εμπνεύσει και κινητοποιήσει την νεολαία μας ούτως ώστε να γίνει συμμέτοχη ενός μέλλοντος που αφορά όλους και κυρίως τους ίδιους τους νέους.
 

Δεσμεύομαι να αποτελέσω δικλείδα ασφαλείας εναντίον οποιωνδήποτε σκοπιμοτήτων και εναντίον οποιωνδήποτε αποφάσεων δεν προωθούν το γενικό συμφέρον του χωριού. Η ισονομία μεταξύ πολιτών θα είναι η βασική μου αρχή.

 
Η στήριξή σας θα ήταν πολύτιμη για μένα και θα με ενεθάρρυνε περισσότερο στον αγώνα μου για τον εκσυγχρονισμό της κοινότητάς μας. 

 

Ευχαριστώ

Μαργαρίτα Κυριάκου

 

 

 

 

 

         
 
Contact with us  

Αυτή η σελίδα είναι αφιερωμένη σ όλους εμάς που με τόση ευκολία ξεπουλάμε τη πατρίδα μας  Πάμπος Τσόκκος

ΟΙΚΟΣΕΛΙΔΑ      ΟΔΟΣ ΗΡΩΩΝ      ΕΞΩΚΛΗΣΙΑ      ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ      ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ     ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ     ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ     ΑΡΘΡΑ     ΦΩΤΟ-ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ     ΦΩΤΟ-ΚΑΤΟΧΗ   

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   -    ΚοινοτικΟ ΣυμβοΥλιο ΞυλοτΥμβου    -      ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ    -   ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ     -    ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Σχεδιασμός Ανάπτυξη Ιστοσελίδας: xylotymbou.org

Τελευταία  ενημέρωση: Σάββατο 13 Απριλίου 2013